REKLAMEBANNERE

Få et godt tilbud

Klik her

Reklamebannere med tryk

Reklamebannere er en oplagt måde at skabe blikfang. Hos DK Flag tilbyder vi et stort udvalg af bannere med tryk, bl.a. pop up banner.Vi tilbyder reklamebannere velegnet til indendørs og udendørs brug samtidig med at vi kan levere i mange størrelser.

Vores indendørs bannere med tryk er velegnede til udsmykning i din butik eller showroom. Det en god måde at fremhæve og promovere forskellige produkter, services eller tilbud.

Vi tilbyder også udendørs reklamebannere, der produceres i materialer, som kan modstå lidt af hvert. De er derfor perfekte til stilladser og bygningsfacader. Derudover kan de bruges til afspærringer ved events eller til blikfang ved forskellige arrangementer. Konfektionen kan være med snor, eyelets ringe og kæder til skinnesystemer.

Mega reklamebannere

Reklamebannere med dit eget budskabVi tilbyder også de helt store bannere med tryk, når det ikke kan blive stort nok. Vores mega bannere er velegnde som reklame på facader. Det kan være I har brug for et print, der holder hele året eller måske et tryk med fokus på udsalg eller en kampagne. Det er kun fantasien, der sætte grænser. DK FLAG har et produktionsapparat der muliggør, at producere facade bannere i alle størrelser og i et stykke.

Vi printer på mange forskellige materialer –de mest anvendte er PVC MESH, PVC, Polyester dug 220 gr. og PVC BLOCKOUT (print af to ens eller forskellige motiver på begge sider af banneret).

Vi hjælper jer med design og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. DK Flag vejleder også altid gerne i forhold til størrelser og model. Reklamebannere er en god mulighed for at skabe mere synlighed samtidig med at I skaber et professionelt udtryk som virksomhed.

Priser på bannere med tryk

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud. Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder også kort leveringstid.

Hvis I er i tvivl om hvilke bannere, der ville passe bedst til jeres behov, så giv os et kald.