BEACHFLAG

Få et godt tilbud

Klik her

Beachflag med tryk

Beachflag er det oplagte valg, når man skal tiltrække opmærksomhed til forskellige udendørs arrangementer. Hos DK Flag har i mulighed for at få designet jeres egne flag, hvadend det vedrører en bestemt kampagne, et produkt, en service eller generelt bare jeres virksomhed.

Vi hjælper jer med design og tilpasser det efter jeres behov og ønsker.DK Flag vejleder også altid gerne i forhold til størrelser og model.
Beachflag er en god mulighed for at skabe mere synlighed samtidig med at I skaber et professionelt udtryk som virksomhed. De er lette at tage med på farten og kan anvendes til arrangementer i parker, på stranden eller hvor jeres event nu skal finde sted. De kan også bruges foran jeres butik, til en udendørs pop-up butik og markering af områder. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi tilbyder både beachflag med fod og med spyd. Derudover er de yderst lette at stille op og transportere.

Beachflag fra AVENTOS

Vi fører beachflag af mærket AVENTOS, som producerer nogle af markedets bedste og mest holdbare beachsystemer. De leveres i forskellige størrelser og varianter. De har en stærk aluminiumsramme og et stof flag af høj kvalitet. De er designet til at håndtere det, til tider, ustadige danske vejr.

Derudover følger der en praktisk bæretaske, der gør det let og bekvemmeligt at transportere.

 

 

Beachflag størrelser

DK Flag tilbyder flere forskellige størrelser. Følgende størrelser er tilgængelige hos os:

Standard-Winder-Round model:
70 x 230 cm – flag 70 x 190 cm
70 x 300 cm – flag 70 x 260 cm
90 x 320 cm – flag 90 x 280 cm
90 x 415 cm – flag 90 x 375 cm
90 x 510 cm – flag 90 x 470 cm

Wing-Bow-Drop model:
60 x 200 cm – flag 60 x 160 cm
90 x 300 cm – flag 90 x 250 cm
90 x 400 cm – flag 90 x 350 cm

Hvis I er i tvivl om hvilken størrelse eller model I skal vælge, så er I altid velkomne til at give os et kald på telefon: 28120 500. Vi vejleder jer gerne til at vælge den bedst mulige løsning.

Priser

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud.Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisen inkluderer et komplet sæt med beachflag, bæretaske, og print på flaget.Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo-og reklamer filer til layout@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres banner og fremsender layout uden beregning.

Læs også om vores:

PRISER PÅ BEACHFLAG FRA:

kr. 335, -
Prisen er excl. moms